Здравейте геймъри! Като видни фенове на игрите с коли не можем да не ви представим нашия безспорен фаворит за месец юли. Това е сайта http://motoigri.com сайт изцяло създаден за феновете на игри с коли. Той е наш фаворит поради три основни причини.
1. Уникален дизайн: Не знаем за вас, но на нас определено ни е писнало от еднакво изглеждащи сайтове за игри, английско меню и изключително грозна визия. Мото игри обаче не е от този тип. Дизайна му е изчистен, целия интерфейс е на български, а логото е изключително оригинално и стилно изработено.
2. Системата за коментари: Не всички сайтове за игри го предлагат. Страхотно е да можеш да споделиш коментара си за играта или да алармираш за нередност или неработеща игра(каквато досега не сме открили 🙂 ). Естествено коментарите са чисти от спам заради спам защитата на сайта.
3. Най-важното! “Най-играни игри”: Винаги сме искали да намерим най-интересната игра. Вместо цял ден да я търсим, чрез “най-играни игри” можем за секунда да разберем, кои са игрите, които са най-играни от потребителите на сайта, следователно и най-интересни.